Sunday, 8 March 2015

I am Shaklee Distributor :)

ASSALAMUALAIKUM wbt..


Dengan ini diumumkan.. SAYA PENGEDAR SAH SHAKLEE!!

Ehem actually dah lama jgk dah iols join Shaklee.. Since May 2014 lagi.. Tapi tak pernah cite kat blog.. asyik kat Facebook n Instagram jer..

Ni baru start update kat blog..

Hm tak sabar nak share mcm2 ngan uols.. Banyak nk cite ni..

Ok nk story sikit kenapa iols suka Shaklee sampai jadi ahli n sanggup nk share dgn lbh aktif pada semua org.. ada la satu peristiwa tu.. nti iols cite.. peristiwa tu membuatkan iols jatuh cinta ngan Shaklee.. membuatkan iols nak tau lbh lagi ttg Shaklee.. then bila iols study dgn lebih mendalam ttg Shaklee, hmm cinta tu kian mendalam nampaknye (wahhh ayat!)

Apa yg iols suka ttg Shaklee

* Shaklee ni halal.. ni hah sijil halal yg dikeluarkan oleh ISA - Islamic Services of America

 

* Selamat. Kebanyakan produk Shaklee ni natural based, tiada bahan kimia berbahaya, tiada toksin.

* Berkesan. Shaklee ni dah bermula sejak 100 tahun dahulu dgn pengeluaran multivitamin pertama di dunia iaitu Vitalea.. selama tempoh 100 tahun ini juga, byk research and development (R&D) tlh dijalankan ke atas produk-produknya. Maknanya produk Shaklee ni sentiasa mengalami penambahbaikan dari segi selamat dan juga keberkesanannya. Sebab tu kebanyakan testimoni mengatakan produk Shaklee ni mujarab utk satu2 tujuan..

* Kesan sampingan. Yang bestnya Shaklee ni, byk kesan sampingan tau.. Tapi kesan sampingan tu semua kesan baik. Cthnya uols amik ESP utk banyakkan susu badan. Dalam masa yg sama tanpa sedar kulit uols berubah jadi putih dan gebu.. Haaaaa.. produk Shaklee ni mmg mcm tu.. byk "bonus"

Banyak lagi lah kelebihan Shaklee ni.. hanya yg menggunakannya je dpt merasa.. nak tau, uols kena la try sendiri.. Insyaallah jatuh cinta mcm sy juga..